Love and the journey of life

Share More

Hari ini waktu lagi cari2 note tiba2 nemu file lama yg isinya seperti di bawah ini…

Love and the journey of life

in my search of love, i’ve failed
in the journey of life, i lost faith
years of life, searching for one
only to find, the love behind

in your search of love, you cried
in the journey of life, you seek light
living your life, wondering why
never find the one, your love you

in our search of love, We sacrificed
in our journey of life, did we find the one?

until love, finally found us…

Udah lupa waktu nulis dulu lagi mikirin apaan, jadi udah lupa juga artinya apaan. Di coba baca2 lagi jg masih tetep aja bingung 😛 hehe, au ah. Berhubung belum sempet bikin post baru jd post iseng2 dulu aja deh (^_^)

Share this Post More

2 Responses to “Love and the journey of life”

  1. yande Says:

    tambain satu bait ya bro…

    then, until life do us apart…

  2. kocu Says:

    Iya bro, jadi lebih klop ama judulnya yg berhubungan ama love n life!! 🙂

Leave a Reply