Archive for January 2008

Routing UDX

Share More

Wah… Akhir2 ini posting blog udah kebanyakan cuma info2 ringan aja… Tapi khusus kali ini, sayangnya tetep info ringan mengenai perjalanan gw hari ini (^_^) hoho – Routing UDX yang saya maksud iyalah bagaimana rute keliling saya hari ini untuk menyebarkan undanganx 😀

(more…)

2nd Coming

Share More

Finally, my 2nd coming to jakarta after working in bali. It’s a lot lot more busy than the 1st time. And we’re getting closer and closer to our D day. Not to mention the list of tasks I must accomplish for the office. Tiring but fun. It consumes and produces energy at the same time. Well, All our list is well prepared. Only need to make some small changes to fit in. Now, I’m ready. Well, I think I am 😛

Come to think of it, it’s kinda biblical, isn’t it? My 2nd coming is to pick up my bride, and bring her with me to the “promised land”. What do you think? Maksa ya? 😛

Anyway, 2 steps has been passed. Marhusip and Martupol is considered well held. Still with some small parts that should have been done better. But hey! That’s what makes us human (^_^) So one last step left, Mangoli.

fyi:

  • marhusip=proposal
  • martupol=engagement
  • mangoli=wedding

(^_^) mohon doanya supaya lancar2 semua dari acara sampe pindah2an ke bali. zah…

Ga Jadi Pulang

Share More

Udah jam 8 malem nih, udah niat banget pulang dari kantor. Tapi tiba2 suara ujan di luar menghentikan proses beres2 meja. Yap! Akhirnya duduk lagi, bengong di depan laptop. Masa lanjutin kerja lagi? gak deh, semua aplikasi buat kerja udah di tutup abis. Ngapain ya? Tinggal Firefox ama YM yang masih kebuka nih, hm… ngelirik sekilas ke google toolbar yang nangkring di kanan atas, isenglah jari melantunkan 2 buah kata yang sangat familiar, “sahat tambunan”Enter deh!

Page 1 tetap seperti biasa, kayanya sih ga banyak perubahan. Namanya orang ga ada kerjaan, iseng2 terus nelusurin page by page nya, sampe, eh… What the???
Masuk Tempo Ya?

(more…)